TopSport Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer

TopSport Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer

Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer erbjuder en tyst och effektiv träningsupplevelse, perfekt för alla som vill förbättra sin kondition utan att störa lugnet hemma. Denna avancerade träningsutrustning är designad med ett brett utbud av funktioner för att anpassa och optimera varje träningspass.

Tyst drift: Det slitfria magnetiska bromssystemet på 12 kg och det viskande tysta platta remdrivsystemet säkerställer nästan ljudlös träning med utmärkt koncentration.

️ Exakt motståndskontroll: Med en 32-stegs motor och datorstyrd motståndskontroll kan du finjustera pedalens motstånd exakt efter dina behov.

Innovativ LED Smart Control-dator: Träningsintensiteten visualiseras tydligt via en färgkodad LED-ring, vilket gör det enkelt att övervaka din insats.

‍♂️ Ledvänlig rörelse: Framhjulsdriften erbjuder en platt, elliptisk rörelse med ett steglängd på 43,2 cm, perfekt för dem med känslighet kring knäna.

Användarvänlig display: Med plats för din surfplatta eller smartphone visar LED-displayen all viktig träningsdata, vilket gör det enkelt att följa din utveckling.

Många träningsprogram: Utforska ett brett urval av program, inklusive puls- och wattbaserade pass för målinriktad och varierad träning.

❤️ Pulsmätning: Handsensorerna på handtagen hjälper till att övervaka din puls, och en integrerad Bluetooth-mottagare gör det möjligt att ansluta en extern pulsmätare.

Stabil fotplacering: De halkfria fotpedalerna ger ett säkert grepp och stabilitet under träningen.

Enkel att flytta: Med de främre transporthjulen och en hopfällbar löpskena kan crosstrainern enkelt flyttas och förvaras för att spara plats.

Stabil bas: Justerbara fötter säkerställer stabil placering under alla träningsförhållanden.

Med Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer får du en sofistikerad träningspartner som passar både nybörjare och erfarna användares behov.

Läs mer om TopSport Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer

TopSport Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer

Framhjulsdriven Crosstrainer

Hitta TopSport Top Sport Fit Wheel Pro Crosstrainer även hos:











Rulla till toppen