TopSport Top Sport HT 2.0 Motionscykel

TopSport Top Sport HT 2.0 Motionscykel

Top Sport HT 2.0 motionscykel är den perfekta utrustningen för att kickstarta din hemmaträning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren cyklist ger denna motionscykel dig de verktyg du behöver för en effektiv och bekväm cardio-session.

Manuellt Justerbart Motstånd: Med 8 motståndsnivåer kan du anpassa din träning efter din egen konditionsnivå, vilket säkerställer både utmanande och givande cykelpass.

Användarvänlig Dator: Utrustad med en tydlig digital display som visar tid, hastighet, distans, kalorier och puls. Skanningsfunktionen ger dig en djupare inblick i din träningsprestation.

‍♂️ Justerbar Sadel: Den vertikala och horisontella justeringen av sadeln gör att du kan hitta och bibehålla din ideala träningsposition för maximal komfort och effektivitet.

Halkfria Pedaler: Pedalerna med säkerhetsremmar förhindrar att dina fötter glider, vilket ger en säker och stabil träning.

Enkel Mobilitet: Utrustad med främre transporthjul, vilket gör det enkelt att flytta cykeln runt i hemmet till den perfekta träningsplatsen.

️ Hög Stabilitet: En robust 3-delad pedalarm säkerställer en mjuk och behaglig pedalrörelse, och cykeln klarar en maximal användarvikt på 110 kg.

Praktisk Flaskhållare: Den integrerade flaskhållaren ser till att du har din vätska inom räckhåll, så att du kan hålla dig återfuktad under hela träningen.

Top Sport HT 2.0 är en praktisk och pålitlig träningspartner, designad för att stärka din hälsa och förbättra din fysiska kondition från ditt eget hems komfort.

Läs mer om TopSport Top Sport HT 2.0 Motionscykel

TopSport Top Sport HT 2.0 Motionscykel

Motionscyklar

Hitta TopSport Top Sport HT 2.0 Motionscykel även hos:











Rulla till toppen