ASG CX1 Pro Crosstrainer

ASG CX1 Pro Crosstrainer

Upplev den ultimata träningen med ASG EX2 Pro Crosstrainer, som kombinerar robusta specifikationer med användarvänlig design för att förbättra din kondition och hälsa.

Justerbart Motstånd: Med 8 olika motståndsnivåer som styrs via ett manuellt magnetiskt bromssystem, kan du anpassa din träning efter din träningsnivå.
Energifri Drift: Drivs av ren träningsenergi, då denna maskin är utrustad med ett batteridrivet system som gör dig fri från kablar och uttag.
Digital Övervakning: Följ din prestation med en avancerad dator som visar hastighet, tid, distans, kalorier, puls och watt, vilket hjälper dig att hålla koll på dina framsteg.
️ Kompakt och Robust: Med en uppställd storlek på 116 x 61 x 160 cm och en vikt på 38,5 kg erbjuder denna crosstrainer en stabil plattform utan att ta upp för mycket plats i hemmet.
Svänghjul på 6 kg: Ger en mjuk och stabil träning som simulerar naturliga rörelser och är skonsam för leder och muskler.
Optimal Steglängd: Med en steglängd på 28 cm ger den en bekväm träningsupplevelse för de flesta användare.
Hög Belastningskapacitet: Designad för att klara en maximal användarvikt på 120 kg, vilket gör den idealisk för ett brett användarsegment.
Lätt att Flytta: Utrustad med transporthjul för enkel förflyttning i hemmet, så att du kan placera den var som helst.

ASG EX2 Pro Crosstrainer är det perfekta valet för dig som söker ett effektivt och bekvämt sätt att förbättra din kondition och allmänna hälsa.

Läs mer om ASG CX1 Pro Crosstrainer

ASG CX1 Pro Crosstrainer

Crosstrainer

Hitta ASG CX1 Pro Crosstrainer även hos:











Rulla till toppen