TopSport Top Sport Delta Motionscykel

TopSport Top Sport Delta Motionscykel

Delta-träningscykeln från Top Sport är din perfekta träningspartner, som erbjuder både intensiv och tyst träning hemma. Utrustad med ett 5 kg tungt magnetiskt bromssystem och en nästan ljudlös plattremdrift, garanterar denna träningscykel en tyst och mycket behaglig träningsupplevelse.

Anpassning för optimal träningsframgång: Justera pedalens motstånd manuellt i 8 olika nivåer för att matcha din konditionsnivå. Den intuitiva träningsdatorn ger viktig information som tid, hastighet, distans, total distans, kaloriförbrukning och puls. En praktisk skanningsfunktion ger en detaljerad överblick över din träningsutveckling.

️ Komfort och stabilitet under varje träningspass: Njut av en optimal träningsposition med en justerbar sadel som kan justeras både vertikalt och horisontellt. Halkfria pedaler med säkerhetsremmar ger stabila och säkra rörelser. Med sin robusta konstruktion och 3-delade pedalarmar stöder cykeln en maximal användarvikt på 110 kg.

Elegant design och enkel rörlighet: Med sin moderna design som kombinerar svart med träliknande accenter passar Delta-träningscykeln enkelt in i alla hem. De främre transporthjulen gör det lätt att flytta cykeln runt i hemmet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren cyklist är Delta-träningscykeln från Top Sport utformad för att förbättra din kondition med stil och komfort.

Läs mer om TopSport Top Sport Delta Motionscykel

TopSport Top Sport Delta Motionscykel

Motionscyklar

Hitta TopSport Top Sport Delta Motionscykel även hos:











Rulla till toppen