ASG TX2 Löpband

ASG TX2 Löpband

Njut av varje kilometer med ASG TX2 Pro Löpband, som erbjuder kvalitet och funktionalitet för ditt dagliga löppass hemma.

️ Kraftfull Motor: Utrustad med en 1,5 HK motor som kan öka upp till 2,0 HK, erbjuder löpbandet hastigheter från 1-20 km/h, vilket gör att du kan nå din maximala löppotential.
⛰️ Justerbar Lutning: Öka intensiteten i dina träningspass med en justerbar lutning från 0–10 %, perfekt för att förbättra styrka och uthållighet.
Interaktiv LCD-Skärm: Håll koll på dina framsteg med en lättanvänd LCD-skärm som visar tid, hastighet, distans och puls.
Underhållningsfunktioner: Njut av musik genom de inbyggda MP3-högtalarna medan den integrerade fläkten håller dig sval under dina mest intensiva löprundor.
Användarvänlig Förvaring: Med Soft Drop-systemet och vertikal fällning är det enkelt att packa undan löpbandet när det inte används, och transporthjulen gör det lätt att flytta runt i hemmet.
Stor Löpyta: Den rymliga löpytan på 51 x 135 cm ger gott om plats för en bekväm och säker löpupplevelse.
Kompakt Design: Tar mindre plats i hemmet med en hopfälld storlek på 113 x 87 x 152 cm och en max användarvikt på 125 kg.

ASG TX2 Pro Löpband är den perfekta träningspartnern som erbjuder en fantastisk kombination av prestanda, komfort och bekvämlighet.

Läs mer om ASG TX2 Löpband

ASG TX2 Löpband

Löpband

Hitta ASG TX2 Löpband även hos:











Rulla till toppen