Kettler Hoi Ride Start Motionscykel

Kettler Hoi Ride Start Motionscykel

Kettler Hoi Ride Start Motionscykel är det perfekta startpaketet för dig som vill förbättra din kondition i hemmets bekvämlighet. Denna cykel kombinerar modern funktionalitet med enkel användning, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna fitnessentusiaster.

Justerbart Motstånd: Med 10 olika motståndsnivåer, som enkelt kan justeras via en praktisk vridknapp, kan du anpassa din träning till just din nivå och dina mål.
️ Intuitiv LCD-skärm: Håll koll på din träningsprogression med en tydlig LCD-skärm som visar alla viktiga data som hastighet, distans och tid.
Bluetooth-kompatibilitet: Integrera enkelt med bärbara enheter via Bluetooth för exakt pulsmätning, och utnyttja kompatibiliteten med populära träningsappar som Kinomap och Zwift för en mer dynamisk och engagerande träning.
Stilren Design: Med sin minimalistiska design och lättstädade plastöverdrag passar denna motionscykel perfekt in i alla moderna hem.
Användarvänlig: Cykeln är designad för att vara lätt att använda, vilket gör den idealisk för alla, oavsett träningsbakgrund.
Kompakt och Funktionell: Dess kompakta storlek gör den idealisk för utrymmen med begränsat plats, utan att kompromissa med funktionaliteten.

Kettler Hoi Ride Start är den optimala motionscykeln för dig som söker en balanserad blandning av komfort, effektivitet och teknologi för din dagliga träning. Gör konditionsträning till en integrerad del av ditt liv med denna pålitliga utrustning från Kettler.

Läs mer om Kettler Hoi Ride Start Motionscykel

Kettler Hoi Ride Start Motionscykel

Motionscyklar

Hitta Kettler Hoi Ride Start Motionscykel även hos:











Rulla till toppen