Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar – Blå

Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar – Blå

Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar – blå: En fusion av historia och modern innovation Gör dig redo att uppleva den ultimata sparringssessionen med Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar. Dessa handskar är en del av den legendariska 1910-serien, känd för sitt historiska värde och moderna teknologi. Med en raffinerad design och ytterst funktionella egenskaper, är dessa boxningshandskar designade för seriösa idrottare som vill ha det allra bästa.

Produktfördelar:

  • Premium Läderkonstruktion: Tillverkade av läder av högsta kvalitet, erbjuder dessa boxningshandskar inte bara hållbarhet, utan också en känsla av lyx och kvalitet.
  • Exceptionellt Stötskydd: Med speciellt vadderat knogeområde ger dessa handskar utmärkt skydd mot de hårdaste slagen, vilket säkerställer både din och din sparringspartners säkerhet.
  • Ventilerade Handflator: Designade med ventilerade handflator förbättrar luftcirkulationen, håller dina händer svala och torra genom långa träningspass.
  • Autentiskt Everlast Logo: Inkluderar det autentiska Everlast-logotypen, som inte bara representerar kvalitet och hantverk, men också en rik arv inom boxningssporten.
  • Kardborreband: Garanterar en tajt och bekväm passform som gör det enkelt att ta på och av handskarna, samtidigt som de ger stabilitet och stöd för handlederna.

Idealisk för Sparring: 
Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar är perfekta för boxare som söker en handske som kan hantera intensiv sparring. Dessa handskar kombinerar traditionell estetik med moderna funktioner, vilket gör dem idealiska för både träning och tävling.

Läs mer om Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar – Blå

Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar – Blå

Matchhandskar

Hitta Everlast 1910 Sparring Boxningshandskar – Blå även hos:










Rulla till toppen