Everlast Elite Nevatear Gold boxningssäck – 36 kg/102 cm

Everlast Elite Nevatear Gold boxningssäck – 36 kg/102 cm

Förfina din boxningsteknik med Everlast Elite Nevatear Gold Bokssäck. Denna högkvalitativa Boxningssäckär designad för att leverera exceptionell prestanda för både nybörjare och erfarna boxare. Med sitt dubbla upphängningssystem erbjuder denna Boxningssäcken jämn och tyst träning, idealisk för både hemmabruk och på gymmet.

Produktfördelar:

  • Robust Material: Tillverkad av hållbara material som kan motstå hårt och kontinuerligt bruk, vilket gör den idealisk för alla träningsnivåer.
  • Jämn Prestanda: Det dubbla upphängningssystemet säkerställer att bokssäcken förblir stabil och tyst under alla typer av träningsrutiner.
  • Anpassad Vikt: Fyllningen av skum och sand gör det möjligt för dig att justera dess vikt efter dina träningsbehov, vilket säkerställer en flexibel och effektiv träningsupplevelse.
  • Stabil Installation: Utrustad med en robust D-ring och panel, vilket gör det enkelt att installera bokssäcken på ett säkert och stabilt sätt.

Idealisk För: Everlast Elite Nevatear Gold är perfekt för boxare på alla nivåer som söker en hållbar och effektiv Boxningssäckför att förbättra deras slagkraft, hastighet och teknik.

Läs mer om Everlast Elite Nevatear Gold boxningssäck – 36 kg/102 cm

Everlast Elite Nevatear Gold boxningssäck – 36 kg/102 cm

Boxningssäck

Hitta Everlast Elite Nevatear Gold boxningssäck – 36 kg/102 cm även hos:










Rulla till toppen