Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar

Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar

Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar: Ultimat Skydd och Komfort
Förbättra din prestation i ringen med Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar. Dessa avancerade (kick)boxningshandskar är designade för fighters och tränare som söker en kombination av stöd, skydd och komfort.

Produktfördelar:

  • Avancerad Stötdämpning: Utrustade med tre lager skum, erbjuder dessa handskar medium stötdämpning som skyddar dina händer och knogar under intensiva träningspass och matcher.
  • Ökad Ventilation: Med EverCool mesh-teknologi i handflatan säkerställer dessa handskar optimal luftgenomströmning och temperaturreglering, så att dina händer förblir svala och torra, oavsett hur hårt du tränar.
  • Ergonomisk Design: Den ergonomiskt designade skumgummigreppet och en fastsydd tumme hjälper till att förebygga skador genom att säkerställa en naturlig och bekväm passform, vilket ger dig förtroende för varje slag.

Ytterligare Specifikationer:

  • Mjukt polyestermaterial för extra komfort
  • Idealisk för både träning och tävling
  • Hållbar yttre design för långvarig användning

Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar är den ideala lösningen för kampsportutövare som kräver det bästa inom skyddsutrustning. Dessa handskar kommer inte bara att förbättra din prestation, utan också skydda dina mest värdefulla tillgångar i varje match eller träningspass. Välj Everlast Elite 2 för att uppleva en skillnad i både komfort och skydd.

Läs mer om Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar

Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar

Tränings- och Sparringshandskar

Hitta Everlast Elite 2 Pro Boxningshandskar även hos:










Rulla till toppen