Everlast Titan Hybrid MMA Handskar

Everlast Titan Hybrid MMA Handskar

Gör dig redo att ta din MMA-träning till nästa nivå med Everlast Titan Hybrid MMA Handskar. Dessa handskar är designade för att möta behoven hos seriösa MMA-utövare som söker en kombination av skydd, komfort och funktionalitet.

Produktfördelar:

  • Ergonomiskt Böjd Stoppning: Dessa handskar har en unikt ergonomiskt böjd stoppning som säkerställer en naturlig och bekväm passform, vilket gör dem idealiska för både slag- och greppträning.
  • Tjock Knogepläddning: Handskarnas tjocka skumpläddning vid knogarna skyddar dina händer från de hårdaste slagen, och säkerställer att du kan träna hårdare och längre med fullt förtroende för ditt skydd.
  • Ytterligare Tum- och Undersideskydd: Med extra stoppning vid tummen och undersidan, ger dessa handskar omfattande skydd som minimerar risken för skador på dessa utsatta områden.
  • Säker Kardborrestängning: En robust kardborrestängning säkerställer att handskarna hålls på plats, även under de mest intensiva träningspassen, och erbjuder en skräddarsydd passform som kan justeras efter behov.

Storlekar:
S/M: Handstorlek 18 – 20 cm
L/XL: Handstorlek 20 – 23 cm

Idealiska för Alla MMA-Discipliner:
Oavsett om du tränar grappling, striking eller en kombination, är Everlast Titan Hybrid MMA Handskar designade för att leverera prestanda och skydd. Med deras avancerade design och högkvalitativa material är de ett måste för varje MMA-utövare som vill optimera sin prestation.

Läs mer om Everlast Titan Hybrid MMA Handskar

Everlast Titan Hybrid MMA Handskar

MMA-handskar

Hitta Everlast Titan Hybrid MMA Handskar även hos:










Rulla till toppen