Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar – Vit/Guld

Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar – Vit/Guld

Upptäck den perfekta kombinationen av funktionalitet och elegans med Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar. Designade i en iögonfallande vit och guldfärgad kombination, är dessa handskar inte bara en fröjd för ögat, utan också en garanti för kvalitet och prestanda. Lämpliga för både träning och tävling, är Powerlock 2R-boxningshandskarna skapade för att erbjuda förstklassigt skydd och stöd.

Produktfördelar:

  • Ergonomiskt Formad: Med en ergonomisk design säkerställer dessa handskar naturlig rörelsefrihet och stödjer en optimal slagkraft, vilket förbättrar din precision och effektivitet i ringen.
  • Fyra Lager Skumskydd: Kärnskyddet består av fyra lager skum som ger utmärkt stötdämpning och en bekväm passform, vilket minskar trötthet och ökar din uthållighet under kamp.
  • Säker Kardborrestängning: Det avancerade kardborresystemet säkerställer att handskarna sitter fast och ger maximalt stöd för handlederna, vilket minskar risken för skador.
  • Innovativt Vändbarremssystem: Detta system förbättrar passformen och säkerheten genom att säkerställa att handskarna stannar på plats under alla träningsförhållanden.

Lyxig och Funktionell Design:
Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar i vit och guld är inte bara ett praktiskt träningsredskap, utan också en stilfull accessoar för varje boxare som värderar estetik lika högt som funktion. Dessa handskar är lämpliga för boxare på alla nivåer som vill kombinera effektiv träning med en exklusiv look.

Läs mer om Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar – Vit/Guld

Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar – Vit/Guld

Tränings- och Sparringshandskar

Hitta Everlast Powerlock 2R Boxningshandskar – Vit/Guld även hos:










Rulla till toppen