Everlast Prospect 2 Junior Boxningshandskar – Svart

Everlast Prospect 2 Junior Boxningshandskar – Svart

Everlast Prospect 2 Junior Boksehandsker – Svart: Skydd och Stil för Unga Fighters
Everlast Prospect 2 Junior Boksehandsker i svart är noggrant designade med den unga idrottaren i åtanke. Dessa handskar erbjuder pålitligt skydd och hållbarhet för unga boxare, kickboxare, MMA-utövare och andra kampsportsentusiaster.

Produktfördelar:

  • Mångsidiga: Dessa mångsidiga handskar är idealiska för ett brett utbud av kampsporter, vilket ger unga idrottare möjligheten att träna och tävla i olika discipliner med ett enda par handskar.
  • Designade för Ungdomar: Prospect 2-serien är speciellt anpassad för unga fighters, vilket säkerställer att handskarna passar korrekt och ger optimalt stöd för den unga atletens händer och handleder.
  • Robust Skydd: Med högkvalitativt, hållbart material och förstärkt stoppning, erbjuder dessa handskar effektiv stötdämpning och skyddar mot skador under träning och matcher.
  • Stilfullt och Praktiskt: Utförda i en klassisk svart färg, erbjuder dessa handskar ett professionellt utseende som kommer att göra varje ung fighter stolt över att bära dem.

Idealiska för Unga Idrottare:
Everlast Prospect 2 Junior Boksehandsker är perfekta för unga idrottare som vill ta sin träning och prestationer till nästa nivå. Oavsett om det är i träningscentret eller i ringen, säkerställer dessa handskar att unga fighters kan fokusera helt på sin teknik och strategi utan att oroa sig för sin säkerhet.

Läs mer om Everlast Prospect 2 Junior Boxningshandskar – Svart

Everlast Prospect 2 Junior Boxningshandskar – Svart

Boxningshandskar Barn

Hitta Everlast Prospect 2 Junior Boxningshandskar – Svart även hos:










Rulla till toppen