Everlast Core Reflex Bag

Everlast Core Reflex Bag

Everlast Core Reflex Bag: Förbättra Din Hastighet och Timing

Upptäck den ideala träningspartnern i Everlast Core Reflex Bag, designad för att hjälpa kampsportsutövare att skärpa sina reflexer och reaktionstid. Denna reflexboxningssäck är utrustad med en stor reflexboll gjord av skumgummi, vilket erbjuder en säker och effektiv träning för både nybörjare och erfarna kämpar.

Produktfördelar:

  • Högkvalitativa Material: Tillverkad av hållbart polyuretan, stål och polyeten, garanterar denna reflexboxningssäck långvarig användning och stabilitet under alla träningspass.
  • Fjäderaktion för Nybörjare: Med en fjäder i botten som levererar nybörjarvänlig återhämtning, är denna boxningssäck idealisk för användare på alla nivåer som vill förbättra sin hastighet och koordination.
  • Justerbar Höjd: Ställningens höjd kan justeras mellan 128 cm och 152 cm, vilket gör det möjligt för olika användare att anpassa den efter sina specifika behov.
  • Stabil och Flexibel: Basen kan fyllas med sand eller vatten för att säkerställa stabilitet under användning, vilket ger dig möjlighet att träna med förtroende.

Lämplig för Alla Kampsportsutövare:
Oavsett om du är boxare, MMA-kämpe eller utövare av kampsporter, är Everlast Core Reflex Bag ett utmärkt verktyg för att förbättra dina reflexer och precision. Den är perfekt för hemmaträning och kan enkelt integreras i din dagliga träningsrutin.

Läs mer om Everlast Core Reflex Bag

Everlast Core Reflex Bag

Stående boxningssäck

Hitta Everlast Core Reflex Bag även hos:










Rulla till toppen