Everlast Elite Suspensoar

Everlast Elite Suspensoar

Everlast Elite Suspensoar: Optimalt Skydd och Komfort för Kamp- och Träningspass
Stärk ditt skydd i ringen med Everlast Elite Suspensoar. Denna högpresterande utrustning från Everlasts Elite-kollektion är designad för att erbjuda både toppskydd och komfort, vilket gör den idealisk för seriösa fighters som kräver det bästa.

Produktfördelar:

  • Ultimat Skydd: Utrustad med en förformad kopp och dubbellager skumstoppning, erbjuder denna suspensoar utmärkt skydd för ljumsken och höfterna, absorberar stötar och minskar risken för skador.
  • Designad för Rörelse: Trots sin robusta konstruktion är skyddet lätt och flexibelt, vilket säkerställer att du kan röra dig fritt och effektivt under både träning och tävling.
  • Säker och Bekväm Passform: Med elastiska benband och midjeband förblir denna suspensoar säkert på plats, vilket säkerställer att den varken glider eller förskjuts under kampen. Denna funktion gör det också möjligt att bära skyddet diskret under eller över dina vanliga tävlingskläder.

Storleksguide:
Välj samma storlek som du normalt använder i kalsonger eller tävlingsshorts för den mest precisa och bekväma passformen.

Ytterligare Funktioner:
Lättviktigt och flexibelt design som stödjer en hög grad av rörlighet.
Elastiska ben- och midjeband säkerställer att skyddet alltid sitter korrekt.

Läs mer om Everlast Elite Suspensoar

Everlast Elite Suspensoar

Suspensoarer

Hitta Everlast Elite Suspensoar även hos:










Rulla till toppen