Everlast Core Punch Paddle

Everlast Core Punch Paddle

Everlast Core Punch Paddle: Skärp Din Hastighet och Precision
Ta din träning till en ny nivå med Everlast Core Punch Paddle, designad för att förbättra dina offensiva och defensiva färdigheter i boxning och kampsport. Denna punch paddle är tillverkad av hållbara material och är utrustad med avancerad teknik för att maximera din träningsprestation.

Produktfördelar:

  • Förbättrat Träningsverktyg: Core Punch Paddle från Everlast hjälper dig att träna din hastighet, precision och timing, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för både amatörer och professionella kämpar.
     
  • Höghållfasta Material: Tillverkad av slitstarka material, inklusive två lager polyuretanskum och en förstärkt inre stav, säkerställer denna paddle lång livslängd och motståndskraft mot dagligt bruk.
     
  • Säkerhetsfunktioner: Utrustad med elastiska handledsremmar som säkerställer att paddeln förblir fast och säkert i din hand under träning, vilket minskar risken för olyckor.
     
  • Effektiv Design: Den ergonomiska formen och storleken gör det enkelt att manövrera paddeln, vilket ger en realistisk träningserfarenhet som förbättrar din förmåga att reagera snabbt och exakt.

Produktspecifikationer:
Antal i paketet: 1 st
Material: Polyuretanskum, förstärkt inre stav

Läs mer om Everlast Core Punch Paddle

Everlast Core Punch Paddle

Mittsar

Hitta Everlast Core Punch Paddle även hos:










Rulla till toppen