Everlast Prospect 2 Boxnings Set

Everlast Prospect 2 Boxnings Set

Everlast Prospect 2 Boxningssats: Komplett Skydd och Prestanda för Unga Fighters
Everlast Prospect 2 Boxningssats är det ideala valet för den unga fightern som vill ta sin träning till nästa nivå. Designad med både säkerhet och funktionalitet i åtanke, erbjuder detta omfattande set all nödvändig utrustning för en ung atlet som engagerar sig i boxning, kickboxning, MMA och andra kampsporter.

Produktfördelar:

  • Komplett Set: Inkluderar Prospect 2 boxningshandskar, mittsar och en boxningshjälm, vilket säkerställer fullständigt skydd från huvud till hand.
  • Anpassad Passform: Både handskarna och hjälmen har justerbara remmar som säkerställer en säker och bekväm passform för varje ung atlet. Handskarna har dessutom en slip-on design som gör dem enkla att ta på och av.
  • Förbättrat Handledsstöd: Handskarna är designade med förbättrat handledsstöd för att minimera risk för skador och ge bättre slagkraft.
  • One Size Fits All: Flexibla storleksinställningar innebär att denna sats kan växa med den unga fightern, vilket gör den till en långsiktig investering i deras träningsresa.
  • Mångsidig Användning: Lämplig för olika typer av kampsporter, detta set är mångsidigt och kan användas både för träning och tävling.

Läs mer om Everlast Prospect 2 Boxnings Set

Everlast Prospect 2 Boxnings Set

Boxningshandskar Barn

Hitta Everlast Prospect 2 Boxnings Set även hos:










Rulla till toppen