Everlast Elite Boxningslindor – Svart

Everlast Elite Boxningslindor – Svart

Everlast Elite Boxningslindor – Svart: Grundläggande Skydd och Stöd
Uppnå maximalt skydd och stöd under träning med Everlast Elite Boxningslindor. Dessa Boxningslindor är tillverkade av en stretchig nylon-polyesterblandning som säkerställer både andningsförmåga och professionell kompression. Detta tillbehör är oumbärligt för varje seriös kampsportsutövare.

Produktfördelar:

  • Komfortabel och Andningsbar: Tillverkade av en stretchig nylon-polyesterblandning, erbjuder dessa handbindelser andningsbar komfort och hjälper till att hålla dina händer torra under träningen.
     
  • Professionell Kompression: Erbjuder optimalt stöd och skydd för både handleder och knogar, vilket är avgörande för att undvika skador under boxningsträning eller match.
     
  • Bred Tumloop: Förbättrar komforten genom att säkerställa att handbindelserna sitter korrekt och gör det enklare att applicera dem själv.
     
  • Effektiv Justering: Utrustade med ett kardborresystem, vilket gör det enkelt att justera och säkerställa en perfekt passform varje gång.
     
  • Extra Lång Längd: Med en längd på 457 cm, ger dessa handbindelser tillräckligt med längd för att noggrant linda händerna för maximalt skydd.

Läs mer om Everlast Elite Boxningslindor – Svart

Everlast Elite Boxningslindor – Svart

Boxningslindor

Hitta Everlast Elite Boxningslindor – Svart även hos:










Rulla till toppen