Everlast Powerlock Speedbag – L

Everlast Powerlock Speedbag – L

Everlast Powerlock Speedbag – L: Förbättra Din Hastighet och Koordination

Uppnå nya höjder i din träning med Everlast Powerlock Speedbag, en avancerad speedbag designad för att förbättra hastighet, smidighet och hand-öga koordination. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller en entusiastisk nybörjare, är denna speedbag det ideala verktyget för att skärpa dina färdigheter och öka din kondition.

Produktfördelar:

  • Powerlock Teknologi: Utrustad med Everlasts innovativa Powerlock-teknologi, som gör det enkelt att justera säckens spänning. Detta gör att du kan anpassa träningsintensiteten efter din nivå och behov.
  • Aerodynamisk Design: Med sin aerodynamiska design är denna speedbag optimerad för minimalt luftmotstånd, vilket säkerställer snabb och responsiv återkoppling vid varje kontakt.
  • Dimensioner: Storlek L – 25 x 18 centimeter, idealisk för de flesta träningsregimer och passar perfekt i både hem- och gymmiljöer.
  • Anpassningsbar och Hållbar: Lämpad för intensiv användning både hemma och på kommersiella gym. Denna speedbag är byggd för att hålla och tål upprepade och hårda träningspass.

Läs mer om Everlast Powerlock Speedbag – L

Everlast Powerlock Speedbag – L

Speedbags

Hitta Everlast Powerlock Speedbag – L även hos:










Rulla till toppen