Everlast Powerlock Mittsar

Everlast Powerlock Mittsar

Everlast Powerlock Mittsar: Ultimativt Skydd och Komfort
Öka effektiviteten och säkerheten i dina träningspass med Everlast Powerlock mittsar. Dessa avancerade mittsar är konstruerade av högkvalitativt läder och designade för att erbjuda enastående skydd och stöd, vilket gör dem idealiska för både amatörer och professionella fighters.

Produktfördelar:

  • Överlägsna Material: Tillverkade av högkvalitativt läder, erbjuder dessa mittsar hållbarhet och en lyxig känsla, samtidigt som de är tillräckligt robusta för dagligt bruk.
     
  • Avancerad Design: Den böjda designen och det upphöjda området för stöthantering säkerställer att varje slag absorberas effektivt, vilket skyddar både tränarens och kämpens händer och handleder.
     
  • Anpassad Passform: Utrustade med ett justerbart kardborrsystem, säkerställer dessa mittsar en säker och bekväm passform för alla användare, vilket gör det enkelt att anpassa dem efter individuella behov.
     
  • Extra Fingerskydd: Med ett skumfyllt fingeröverdrag får du ytterligare säkerhet för fingrar och knogar, vilket minimerar risken för skador under träning.

Läs mer om Everlast Powerlock Mittsar

Everlast Powerlock Mittsar

Mittsar

Hitta Everlast Powerlock Mittsar även hos:










Rulla till toppen