Toorx Calisthenics 1 Station

Toorx Calisthenics 1 Station

Toorx Calisthenics 1 Station: Ta din träning till nästa nivå!

Toorx Calisthenics 1 Station verkar vara det ultimata verktyget för calisthenics-entusiaster som vill ha en stabil plattform för sina kroppsviktsövningar. Här är några höjdpunkter med denna imponerande träningsstation:

Robust konstruktion:

Tillverkad av hållbara kvadratrör med dimensionerna 60 x 60 x 3,2 mm. Den robusta konstruktionen säkerställer stabilitet och säkerhet även under de mest krävande övningarna.

Designad för Calisthenics:

Toorx Calisthenics 1 Station är skräddarsydd för calisthenics-träning som fokuserar på kroppsviktsövningar. Detta gör den till det ideala valet för dem som vill utmana sig själva med pull-ups, dips, muscle-ups och mer.

Komplett utrustningspaket:

Levereras med en omfattande uppsättning utrustning, inklusive pull-up-stänger, gymnastikstege och handtag i både vertikal och horisontell position. Det ger mångsidighet för din träning och möjlighet att rikta olika muskelgrupper.

‍♂️ Många övningsmöjligheter:

Med möjlighet till pull-ups, dips, muscle-ups och mer öppnar denna station upp för ett brett utbud av calisthenics-övningar. Det gör det lätt att skräddarsy din träning efter dina mål och preferenser.

Justerbar och anpassningsbar:

Handtagens position, greppets bredd och stängernas höjd är alla justerbara. Det ger dig möjlighet att anpassa träningen efter dina individuella behov och metoder.

Fokus på funktionell styrketräning:

Calisthenics fokuserar på att förbättra kroppskontroll, styrka och smidighet genom funktionella övningar. Denna station är utformad för att maximera fördelarna med denna träningsform.

Idealisk för hemmaträning:

Med Toorx Calisthenics 1 Station kan du njuta av fördelarna med calisthenics-träning i bekvämligheten av ditt eget hem. Denna station ger dig friheten att träna när som helst.

Toorx Calisthenics 1 Station verkar vara ett kraftfullt verktyg för dem som vill utforska kroppens potential genom kreativ och effektiv calisthenics-träning!

Läs mer om Toorx Calisthenics 1 Station

Toorx Calisthenics 1 Station

Crossfit Rigs & Racks

Hitta Toorx Calisthenics 1 Station även hos:










Rulla till toppen