Kettler HOI Ram + Indoor Bike – Stone

Kettler HOI Ram + Indoor Bike – Stone

Kombinera elegans med prestation med Kettler Hoi Frame+ Stone Indoor Bike – en exklusiv spinningcykel som förvandlar ditt träningsrum till ett konstnärligt fitnessområde. Här får du inte bara motion; du får en upplevelse.

‍♂️ Maximal Effekt på 1000 Watt: Sträva efter nya höjder med upp till 1000 watt effekt, som ger dig frihet till högintensiv cykelträning utan begränsningar.

‍♀️ Realistisk Körupplevelse: Det elektroniska växlingssystemet på racerstyret skapar en realistisk körupplevelse som transporterar dig utomhus utan att lämna hemmet.

Kinomap och Zwift Integration: Upplev träning som aldrig förr med anslutning till Kinomap och Zwift. Interaktiva sessioner och virtuella landskap tar träningen till nästa nivå.

Exklusivt och Modernt Design: Kettler Hoi Frame+ Stone Indoor Bike är inte bara en träningsutrustning; det är en konstnärlig skapelse med sin exklusiva och moderna design som pryder varje rum.

Fördelar med Kettler Hoi Frame+ Indoor Bike:

‍♂️ Justerbart Säte och Styre: Hitta din optimala träningsposition med ett säte och styre som justeras efter dina preferenser.

Variation med Träningsprogram: Utforska 20 träningsprogram, inklusive pulsorienterade och fritt konfigurerbara alternativ, som ger variation till din träning.

Bluetooth-Anslutning: Anslut till ditt Bluetooth-bröstbälte för noggrann pulsövervakning och skräddarsydd träningskontroll.

Svänghjul på 8,5 kg: Njut av en smidig träningsupplevelse med ett 8,5 kg svänghjul som säkerställer jämn drift och stabil prestanda.

️ Robust och Transportabel: Med en maximal användarvikt på 130 kg och transportrullar är denna cykel lämplig för alla fitnessnivåer och lätt att flytta vid behov.

Kettler Hoi Frame+ Stone Indoor Bike är inte bara ett fitnessredskap; det är din ingång till en träningsexpedition kombinerad med konst och prestanda.

Läs mer om Kettler HOI Ram + Indoor Bike – Stone

Kettler HOI Ram + Indoor Bike – Stone

Cykel med elektronisk motstånd

Hitta Kettler HOI Ram + Indoor Bike – Stone även hos:










Rulla till toppen