Toorx SRX 70S Spinningcykel

Toorx SRX 70S Spinningcykel

Toorx SRX 70 S Spinningcykel är en elegant träningscykel designad för både nybörjare och erfarna motionärer. Med en välbalanserad träningsupplevelse på 22 kg och slitstarka filtbromsar erbjuder SRX 70 S en bekväm och effektiv träningsupplevelse.

Fördelar med Toorx SRX 70S Spinningcykel:

‍♂️ Drivrem med fast växel: Upplev en jämn och tyst träning tack vare drivremmen med fast växel.

Lång livslängd för filtpuden: Slitstarka filtbromsar säkerställer lång livslängd och pålitlig prestanda.

Bromsknapp för nödstopp: Omedelbar nödstoppfunktion med praktisk bromsknapp.

22 kg svinghjulssystem (balanserat): Det välbalanserade svinghjulet på 22 kg säkerställer en jämn och stabil cykelupplevelse.

️‍♂️ Justerbar i många vinklar: Anpassa din träning för maximal komfort med justerbarhet i både sadel (horisontell och vertikal) och styre (höjd och vinkel).

️ Hög densitetsstål med pulverlackering: Robust konstruktion av högdensitetsstål med kraftig pulverlackering för hållbarhet och stabilitet.

Inbyggd trådlös pulsmottagare – Handpuls: Övervaka din puls noggrant med den inbyggda trådlösa pulsmottagaren eller handpulssensorerna.

Smart dator med olika data: Den smarta datorn visar nyckelträningsdata, inklusive avstånd, tid, kalorier, puls, hastighet, kilometerräknare och varvtal.

Toorx SRX 70 S Spinningcykel är utformad för att tillgodose behoven hos varje träningsentusiast. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren levererar denna cykel en bekväm, justerbar och funktionell träningsupplevelse som sätter dig i förarsätet för din egen fitnessresa.

Läs mer om Toorx SRX 70S Spinningcykel

Toorx SRX 70S Spinningcykel

Cykel med manuel motstånd

Hitta Toorx SRX 70S Spinningcykel även hos:










Rulla till toppen