Toorx ERX-900 Elliptical TFT

Toorx ERX-900 Elliptical TFT

Toorx ERX-900 TFT Crosstrainer: Maximal Prestanda i en Kompakt Design

Toorx ERX-900 TFT är inte bara en crosstrainer; det är en komplett träningsupplevelse i ditt eget hem. Här är vad som gör den till det ideala valet för den seriösa motionären:

️ Stor 10″ Pekskärm:
Interaktiv och användarvänlig skärm ger dig full kontroll över din träning. Visar väsentliga data som hastighet, puls, distans, tid, kalorier och mer.

Magnetiskt Bromssystem:
20 kg tungt svänghjul och magnetiskt bromssystem för stabilitet och jämn tramp. 16 motståndsnivåer för varierad och utmanande träning.

Justerbar Steglängd:
Steglängden kan justeras mellan 43-56 cm för optimal komfort. Anpassa maskinen till din kropp och träningsstil. Multi-Grepp i Handtaget: Unika handtag med flera grepmöjligheter för varierad träning. Ger dig möjlighet att engagera olika muskelgrupper.

App Kompatibilitet:
Kompatibel med populära träningsappar som Zwift och Kinomap. Utforska virtuella rutter från hela världen och gör träningen mer engagerande.

‍♂️ 12 Inbyggda Träningsprogram:

Välj mellan olika inbyggda program för varierad träning. Utmana dig själv och nå dina träningsmål. Toorx ERX-900 TFT är inte bara en träningsmaskin; den är din personliga tränare och träningscenter i ett. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren motionär, levererar denna crosstrainer prestanda, komfort och teknologisk finess i en kompakt och elegant design.

Läs mer om Toorx ERX-900 Elliptical TFT

Toorx ERX-900 Elliptical TFT

Pro Crosstrainers

Hitta Toorx ERX-900 Elliptical TFT även hos:










Rulla till toppen