Kettler HOI Ride+ Motionscykel – Sten

Kettler HOI Ride+ Motionscykel – Sten

Kettler HOI Ride+ Ergometercykel i elegant stenfärg. Ergonomisk och stilren design. Perfekt för det moderna hemmet.

Individuell träningsposition: Anpassa din träning precis som du vill ha den. Justera sadeln och styret för en optimal träningsupplevelse som passar dina preferenser och behov.

Design möter funktionalitet: HOI Ride+ imponerar inte bara med sin prestanda, utan också med sin stilfulla minimalistiska design. Det speciella svett- och smutsavvisande tyget ger enheten ett unikt utseende och bibehåller elegans även under de mest intensiva träningspassen.

Träning i naturen: Ta din träning till nästa nivå genom att ansluta till Kinomap eller Zwift. Upplev den virtuella världen och naturstigar medan du cyklar hemma.

Optimal start på hemmaträning: HOI Ride+ är motionscykeln som optimalt sätter igång med hemmaträning. Den låga ingången gör det lätt för alla åldrar att starta, och med justerbar sadel och styre anpassar den sig efter dina preferenser.

10 motståndsnivåer: 20 olika träningsprogram, en maximal effekt på upp till 350 watt i MANU-läge (effekt kan väljas i 20 nivåer) och 250 WATT i AUTO-läge (effekt kan väljas i 5 watts intervall från 25-250 watt ) säkerställer massor av variation.

Smart anslutning: Håll kontakten med din träning. HOI Ride+ är utrustad med Bluetooth- och ANT+-gränssnitt som gör det enkelt att ansluta till träningsappar, wearables som bröst- eller armband och smarta klockor. Håll dig motiverad och uppdaterad om dina framsteg.

Läs mer om Kettler HOI Ride+ Motionscykel – Sten

Kettler HOI Ride+ Motionscykel – Sten

Träningsmaskiner

Hitta Kettler HOI Ride+ Motionscykel – Sten även hos:











Rulla till toppen